O Preduzeću

  • 6 500 m2

    PROSTORA

  • 20 000 m2

    PLAC

  • 170

    ZAPOSLENIH

Preduzeće PLAMEN je proizvođač elektro energetske opreme i pribora za niski i srednji napon. Preduzeće je osnovano 1986. godine u Inđiji (Srbija) gde se i danas nalazi. Glavni klijenti PLAMEN-a su kompanije koje su uključene u poslove kako distribucije tako i prenosa električne energije.

Zbog velikog iskustva, PLAMEN je u mogućnosti da obezbedi najkvalitetnija rešenja za svoje klijente. Kvalitet je osiguran prema odredbama standarda ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, što znači angažovanost svih učesnika procesa rada kao i svih službi u postizanju vrhunskog kvaliteta proizvoda pri zdravom i bezbednom okruženju.

Svi naši proizvodi su sertifikovani, što znači da su prošli sve neophodne testove na domaćim i međunarodnim institutima. Dugogodišnje iskustvo u razvoju, konstrukciji i proizvodnji kablovske spojne opreme i pribora, kao i rezulatati ispitivanja I iskustvo iz eksploatacije daju garanciju kvaliteta, pouzdanosti i funkcionalnosti proizvoda preduzeća PLAMEN.

Preduzeće raspolaže sopstvenim prostorom od 6 500 m2 na placu od 20 000 m2 sa pratećom infrastrukturom i zapošljava 170 radnika.

KONTAKTIRAJTE NAS